Skip to content
Politică

Ce lovitură de imagine pregătește Klaus Iohannis

Klaus Iohannis se pregătește să dea o lovitură de imagine săptămâna viitoare.

Potrivit unor surse liberale, președintele PPE, Joseph Daul, va veni în România marțea viitoare pentru a-și arată susținerea pentru Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni, notează evz.ro.

În urmă  cu câteva zile, Joseph Daul a îndemnat partidele din România care sunt membre ale formaţiunii populare europene, adică PDL, PNL, PMP, UDMR şi PNŢCD, să îl susţină în turul 2 al prezidenţialelor pe Klaus Iohannis.

„În primul rând, vreau să felicit toate partidele româneşti de centru-dreapta pentru rezultatul obţinut în primul tur al alegerilor prezidenţiale, care au avut loc ieri. Ca urmare a celor întâmplate, îndemn toate partidele din România, membre PPE să-l susţină pe Klaus Iohannis pentru a câştiga alegerile de pe 16 noiembrie. Rezultatul obţinut ieri arată că Klaus Iohannis este un candidat foarte puternic şi competitiv, cu o bază solidă care-l va conduce spre succes la alegerile de peste două săptămâni. Îl felicit încă o dată şi îl asigur de tot sprijinul meu încă de pe acum”, a afirmat președintele PPE, Joseph Daul.

(…) „Partidele membre PPE din România, PDL, PNL, PMP, UDMR şi PNŢCD – partidele de centru – dreapta trebuie să rămână unite dacă vrem să câştigăm pe 16 noiembrie”, le-a transmis  Daul partidelor din România, membre PPE.

6 comentarii la “Ce lovitură de imagine pregătește Klaus Iohannis

  1. pai eu zic asa ca si noi trebuie sa ne amestecam in alegerile de presdinti in tarile membre UE.
    Nesimtitul asta de la PPE crede ca Romania este casa lui ma-sa.

  2. Mare lovitura de imagine :)) Nesuferitul de Daul, care l-a sustinut pe fata pe Basescu in 2012, ii face un deserviciu lui Iohannis, daca vine aici, dar ce sa zic, la cata minte are Iohannis …

  3. Lumea informata stie cine este Daul; cel (si) din cauza caruia 7,4 milioane nu l-au putut da jos pe Basescu. Oricum oamnei de va(r)za il sustin pe Johannis: Daul, Tokes, Szilaghi ala; tot unul si unul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *