Skip to content
Politică

Ce mega- funcție ar putea obține fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu. Reacția acestuia

Fostul ministru al Energiei, Răzvan Nicolescu candidează pentru o mega- funcție la nivelul Uniunii Europene.

Este vorba de funcția de șef la Agenția Internațională pentru Energie.

„Nu pot să vă confirm, ce pot să vă confirm este că  e o propunere făcută de cei de la Bruxelles pentru ca eu sa candidez pentru o pozitie intr-o institutie internationala. Sunt mai multi candidati. O sa vedem in zilele urmatoare. Deocamandată sunt doar un candidat”, a spus Nicolescu într-o intervenție la antena3.

Întrebat dacă Ponta i-a propus vreo funcție politică, Răzvan Nicolescu a declarat că i-a spus de la început premierului că nici vorbă de așa ceva.

„Eu nu sunt membru al unui partid politic, cariera mea se bazează pe domeniul energetic ( n.r.:dacă i-a propus Ponta vreo funcție politică). I-am spus de la început că nu este cazul de așa ceva.  Acum imi pregătesc un raport de activitate, ce am reușit să fac, ce nu am reușit să fac, concluziile. Trebuie continuată reforma in domeniul energiei, restructurarea unor companii.”, a transmis Răzvan Nicolescu.

Totodată, Răzvan Nicolescu mai punctează un lucru important. În opinia sa, nu crede ca este un lucru foarte bun ca Departamentul Energiei sa se întoarcă la Ministerul Economiei.

„Nu cred ca este un lucru foarte bun ca Departamentul Energiei sa se întoarcă la Ministerul Economiei. Din punctul meu de vedere ar fi trebuit sa existe un minister al Energiei, lipit cu cel al schimbarilor climatice”, a afirmat fostul ministru Eugen Nicolescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *