Skip to content
Politică

Ce n-a spus atunci când era președinte. Băsescu: Îi prostesc continuu pe români!

www.stirimondene.eu

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu,  joi seara, într-o postare pe Facebook, arată că mai mulţi condamnaţi cunoscuţi „mint” când afirmă că au fost condamnaţi şi „executaţi” pentru faptele lor la ordinul său.

„Nicolae Popa (fost director FNI), Nicolae Dragnea (Preşedinte Camera Deputaţilor), Adrian Năstase (fost Prim Ministru), Dan Voiculescu (patronul antenelor), Gigi Becali (patron Steaua), Traian Remeş (fost ministru al agriculturii). Toţi aceşti guralivi, susţin public că au fost condamnaţi şi „executaţi” pentru faptele lor în biroul meu, sau de mine, sau pentru că eu am ordonat condamnarea lor. Mare minciună. Pur şi simplu i-a condamnat justiţia, pe drept sau pe nedrept, fără nici un fel de intervenţie din partea mea. Cu siguranţă, mâine poimâine, bine susţinuţi de nişte relicve ale dezinformării mustind de ură împotriva mea precum Abraham (l-am trecut în rezervă cînd el vroia să rămână în MI), Bolcaş (nu i-am permis să ajungă judecător la CCR), Zară (urăşte voluntar) sau SRS (nu am intervenit în favoarea prietenului lui Patriciu), Hoandră (urăşte voluntar), Nistorescu (urăşte voluntar), vor susţine public că până şi fratele meu a fost arestat în urma unu aranjament stabilit tot în biroul meu de la Cotroceni. Ei toţi, cu sprijinul patronilor plini de interese ai unor televiziuni private, îi prostesc continuu pe români.

 

PS-Această postare nu contrazice cu nimic afirmaţiile pe carea le-am făcut legat de fabricarea selectivă a unor dosare (vezi Bica, Georgescu, Udrea etc.) prin grija regizorilor Coldea şi Kovesi”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

 

" "

2 comentarii la “Ce n-a spus atunci când era președinte. Băsescu: Îi prostesc continuu pe români!

  1. Mai javra ordinara,ai uitat cand iesea pe sticla si dadeai ordinele sau anuntai ce urma sa se intample? Nu te mai da fata mare ,ca nu tine!

  2. Iar lista celor carora le va „manui” dosare penale pe baza carora vor fi si condamnati penal, va creste pana la introducerea individului intr-o institutie de reeducare gen PUSCARIE . Asa, la comportamentu-i cameleonic , din punctul lui de vedere, va avea intotdeauna dreptate . Si nu e singurul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *