Skip to content
Politică

Ce nereguli urmăresc procurorii DNA la CNADNR. S-a început urmărirea penală

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează percheziții la 30 de adrese din București și alte șase județe. DNA face cercetări în legătură cu presupuse fapte privind influențarea rezultatelor unor licitații de atribuire a unor contracte de către Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Potrivit Agerpres, în acest dosar procurorii DNA au început urmărirea penală in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu.

Se fac percheziții la CNADNR — sediul central din București și Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP)—București, Iași, Cluj, Dolj și Brașov.

Sursele citate susțin că sunt nereguli la CNADNR și la Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri — Cluj, Iași, Brașov, Craiova, București și că au fost influențate deciziile privind atribuirea unor contracte privind servicii de reparare și de întreținere a autoturismelor din dotarea DRDP.

Ar fi implicate, potrivit surselor, SC Eurospeed SRL, Sc Ro-Maryo SRL, Sc Rodna Trans SRL, SC Manolo SRL, SC Ram Europe SRL, SC Tig For Serv SRL, Sc Olflav Impex SRl.

Perchezițiile ar mai viza reședința din municipiul Iași a lui Marius Eugen Ostaficiuc, consilier în Primăria Iași și director adjunct comercial la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, și a lui Marius Constantin Pătrașcu, patronul unei firme de transport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *