Skip to content
Video

Ce NU ne-a spus Carmen Dan despre supărarea pe șeful de la Omoruri. Dancă: Asta e vina lui! EXCLUSIV

psnews.ro

Fostul jurnalist Ionel Dancă, actualul purtator de cuvânt al Partidului Național Liberal, a fost miercuri invitatul celei mai recente ediții a interviurilor video PSnews.ro.

În acest context, liberalul a discutat cu Marinela Angheluș, cele mai stringente probleme de pe agenda politică românească. Unul dintre aspectele discutate de purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal a fost și situația tensionată din Ministerul de Interne, la cârma căruia se află ministrul Carmen Dan.

Văd un minister de Interne lipsit de autoritate. Am văzut în acest zile cum doamna ministru Carmen Dan aproape a implorat public subordonaților să explice ce s-a întâmplat. A ieșit public să ceară lămuriri subordonaților, când în mod normal aceștia trebuiau chemați la prima oră la minister, să dea explicații pentru ceea ce s-a întâmplat, nu s-a întâmplat sau ar fi trebuit să se întâmple, pe de o parte. Pe de altă parte, acum încearcă să caute țapi ispășitori acolo unde nu este cazul. Am înțeles că a cerut demisia șefului de la Omoruri, care nu are nicio implicare în acest caz, poate doar vina că s-a exprimat în urmă cu ceva timp în urmă pe modificările aduse la Codul Penal și Codul de Procedură Penală, a declarat acesta în acdrul interviului.

Mai mult, fostul jurnalist Ionel Dancă a ținut să precizeze că, având în vedere gestionarea defectuoasă a Ministerului de Interne ”se impune demisia ministrului Carmen Dan din funcția de ministru de Interne”

”Cererea publică a demisiei unor subordonați arată lipsa de autoritate a ministrului de Interne și cred că se impune demisia doamnei Carmen Dan din funcția de ministru de Interne, din conducerea unui minister care ar trebui să inspire încredere că în această țară, siguranța cetățenilor este apărată”, a mai detaliat liberalul.

Secvența este disponibilă de la început și până la momentul 05:58

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *