Skip to content
Politică

Ce NU s-a spus despre incendiul din Ilfov: clienții unor mari companii ar putea fi afectați

vocea.biz

Vedeți mai jos ce NU s-a spus despre incendiul din ultimele zile izbucnit în județul Ilfov: clienții unor mari companii ar putea fi afectați de acest eveniment.

Depozitul din comuna Dărăști care a ars vineri este proprietatea companiei GLOBAL ARHIVE MANAGEMENT (GAM), care are un spatiu de depozitare de 7000 mp suprafată construită în mai multe hale. Nici la această oră nu sunt clare dimensiunile dezastrului, scrie Cotidianul.ro. Clienți ai GAM sunt inclusiv câteva importante instituții bancare care au depozitate arhivele la Dărăsti. Printre clienții afisați pe site-ul companiei se numără BANCPOST, BRD, PIREUS BANK, BCR ASIGURĂRI DE VIATĂ. Leroy Merlin și OMNIASIG au si ele contracte de depozitare a arhivei cu GMA, la fel ca alte peste 170 de companii. GAM este pe locul al doilea din ţară din punct de vedere al volumului de arhivă deţinut în depozitele proprii.

Potrivit unor date furnizate de companie către wall-street.ro, cei mai multi clienți ai companiei provin din domeniul bancar, IFN-uri, asigurari, retaileri mari, atât FMCG, cât și bricolaj, producție. Portofoliul anunțat cuprinde peste 100 de companii active și aproape 50 de companii închise.

Directorul general al GAM este Ștefan Ecxarcu (33 de ani), cu o experiență anterioară în IT. Acționarii GMA sunt olandezi.

Citiți mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *