Skip to content
Politică

Ce NU s-a spus despre Summit-ul PPE. Vasile Blaga: Au fost două evenimente în același timp!

" "

Sâmbătă a avut loc summit-ul Partidului Popular European în București la Romexpo, eveniment găzduit de PNL cu ocazia lansării candidaților la alegerile europarlamentare.

Mesajele liderilor PNL, dar și a președintelui Klaus Iohannis au fost puternice și fără echivoc, iar pentru o impresie de după eveniment l-am contactat pe fostul președinte al Senatului și ministru de Interne, dar și fost co-vicepreședinte al PNL Vasile Blaga.

" "

El consideră că manifestația a fost importantă și a reamintit tuturor românilor că ”Partidul Național Liberal are oameni de valoare recunoscuți la nivel european pentru realizările lor”:

Eu cred că lumea a putut să vadă, și adversarii, și românii pentru că au fost două evenimente în același timp. La București PNL-ul și-a lansat candidații în prezența candidatului principal al PPE-ului la președinția Comisiei Europene și a secretarului general la Congresul Regiunilor, o manifestație importantă a Partidului Popular European, cea mai puternică de până acum. S-a dovedit că Partidul Național Liberal, pe de-o parte, este o voce puternică în PPE care este și va rămâne cel mai puternic partid din Parlamentul European. Nu mai trebuia să demonstrăm că suntem cu adevărat un partid pro-european din toate punctele de vedere. 

Ați văzut și discursurile pe care le-au avut colegii noștri, care sunt membri superactivi în Congresul Regiunilor, cum ar fi domnul Pop sau domnul Flutur, oameni recunoscuți ca atare. Pentru că realizările lor, ale domnului Bolojan și a celorlalți le dă dreptul ca să confirme ceea ce stă la apartenența noastră la Uniunea Europeană.” a declarat fostul senator pentru PS.News.

Câte locuri credeți că va lua PNL la alegerile europarlamentare?

Nu am făcut niciodată un astfel de pronostic. Ați văzut atâtea campanii electorale, nu m-ați auzit niciodată făcând astfel de pronosticuri. Am încredere în partid, cred că mobilizarea va fi mare și sunt optimist că vom avea un scor foarte, foarte bun.

Au existat în partid voci care s-ar fi opus numirii lui Rareș Bogdan în fruntea listei cu candidați?

Nu, dimpotrivă! Pe noi ne mai interesează, în primul rând, vocile colegilor din teritoriu, care sunt bucuroși, pentru că domnul Rareș Bogdan este clar un stindard al luptei anti-PSD.” a încheiat liberalul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *