Skip to content
Politică

Ce nu s-a spus în scandalul de la Apele Române. Bogdan Stoica: Important e că te simți bine cu mica ta mare slăbiciune pentru virginele politice

www.bogdanstoica.ro

Bogdan Stoica, blogger și fost editorialist PSnews, a criticat într-o postare pe Facebook, răspândirea în spaţiul public, fără a verifica informaţiile, a articolului care îl are ca protagonist pe un tânăr dat afară de la Apele Române, pentru a face loc unui candidat de partid.

Stoica dezvăluie că tânărul în cauză este finul unui PSD-ist, acuzat de luare de mită, şi că ajunsese pe postul de la Apele Române fără concurs.

Dacă ai dat share la chestia aia cu tânărul superb de competent de la Apele Române, dat afară ca să fie pus pe post un liberal dobitoc, fără să te intereseze că superbul era finul unui pesedist aflat prin tribunale pentru luare de mită, și că însuși pesedistul l-a pus pe post fără concurs, că așa a vrut mușchiul lui, că în timpul mandatulului s-au dat niște lucrări la niște firme legate de partidului nașului…. te felicit.

Faptul că îți însușești orbește orice scrie #recorder, fără să verifici informația, fără să-ți pui întrebări, fără o sinapsă-două, te duce chiar lângă baba aia care face tot ce-i zice preotul, femeie despre care tu zici de obicei că e nuștiucum. Ce faci tu acum este marea reconciliere națională între generații. Sigur, baba e un pic peste tine, pentru că în fișa postului ei chiar scrie negru pe alb „crede și nu cerceta”, pe când la tine se presupune că ai o gândire deloc vegetativă”, a scris Bogdan Stoica pe pagina sa de Facebook.

Dar nu contează cum gândești dacă acum cinci ani credeai orbește ce scria #hotnews, acum doi ani erai dedicat total „adevărurilor” de pe #g4media iar consumi #libertatea și #recorder. Important e că te simți bine cu gândirea ta liniară și cu mica ta mare slăbiciune pentru virginele politice. Ești precum cel care-mi ascunde brichetele sub canapea. Doar sub canapea. De ani de zile. Nici nu mai caut prin alte părți, acum, când n-am o brichetă…”, a mai scris Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *