Skip to content
Politică

Ce NU spune Falcă despre realegerea lui la șefia PNL Arad. Risc de INVALIDARE / SURSE

romaniacurata.ro

Vedeți mai jos ce NU spune fostul PDL-ist Gheorghe Falcă despre realegerea lui în calitate de președinte al organizației județene PNL Arad.

Alegerile în organizaţia judeţeană a PNL Arad s-au lăsat cu scandal. Echipa deputatului Eusebiu Pistru s-a retras în ultima clipă şi se aşteaptă decizia conducerii centrale a Partidului Național Liberal privind contestaţia depusă în legătură cu modul nestatutar de organizare a alegerilor. Mulţi reprezentanţi din judeţ nici nu au mai venit la Arad, boicotând alegerile, scrie vineri Arad24.net.

Dar partea amuzantă abia acum vine: Ghiță Falcă nu a fost ales nici măcar de toți partizanii pe care și i-a adus la vot.

Astfel, deși în sală s-au aflat doar susţinătorii săi, Falcă a avut 495 de voturi din totalul celor 561 de votanţi – adică a fost ales de doar 88% dintre apropiaţii lui.

În ciuda optimismului afișat de către primarul Aradului, Gheorghe Falcă, este de aşteptat ca noua conducere a PNL Arad să nu aibă viaţă lungă. Surse din conducerea centrală a PNL – citate de site-ul sus-menționat – spun că alegerile de la Arad au șanse să fie invalidate, având în vedere gravele încălcări ale statutului partidului. Mai mult: o mare parte a delegaţilor nu s-au prezentat la alegerile județene, pentru a da un semnal privind caracterul nestatutar al organizării acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *