Ce o dezamăgește pe Elena Udrea

Optimismul Elenei Udrea înaintea alegerilor prezidențiale este fără margini. Aceasta s-a declarat sigură că va ajunge în turul al doilea, unde urmează să se confrunte cu Victor Ponta. Candidatul PMP s-a declarat dezamăgită că nu are un contracandidat cu care să poată discuta despre proiecte.

Din păcate, în turul doi o să ajungă Victor Ponta cu mine, mi-ar fi plăcut să am un adversar cu care să pot să discut pe proiecte. Voi ajunge cu Victor Ponta în turul 2, că are un partid mare în spate, dar până la urmă trebuie să îl trimit acasă pe domnul Ponta, aşa cum am promis românilor, va pleca şi din Guvern. Trebuie să plece şi din Gorj, unde este deputat, dar nu a făcut nimic pentru judeţ”, a declarat Elena Udrea.

Președintele PMP a vorbit și despre candidatul ACL și vizita acestuia la Grivco: Domnul Iohannis nu ştiu ce face (…), văd că îi place să se dezbrace singur, penru că înţeleg că a intrat într-o încurcătură cu declaraţiile pe care le-a făcut, acum nu ştiu cine spune adevărul, dânsul, domnul Sereş, aici ne-ar trebui o a treia opinie, părere, să vedem dacă până la urmă a fost sau nu a fost domnul Iohannis la Grivco (…) Nu ştiu ce mai face domnul preşedinte Traian Băsescu, dacă mai vine în Gorj sau nu, eu voi veni. O să mai vin până la alegeri şi o să mai vin după aceea ca preşedinte, deci sigur preşedintele României va mai veni aici, măcar din noiembrie încolo”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL