Skip to content
Politică

Ce ofertă a primit Gabriela Firea de la Ciolacu. Liderul PSD consideră că primarul învins „trebuie să fie în linia întâi a partidului”

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele social-democraților Marcel Ciolacu, luni, într-o conferință de presă la sediul PSD, a venit cu o ofertă pentru fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, după eșecul de duminică.

„Nu am vorbit (n.r – cu Gabriela Firea). O să am o discuţie cu Gabriela Firea după această conferinţă de presă. Voi vorbi pentru a candida pentru un post de parlamentar. Consider că trebuie să fie în linia întâi a PSD”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat de ce nu a apărut Firea duminică seară la sediul partidului, șeful PSD a precizat:

„Eu i-am recomandat doamnei Firea să rămână alături de staful de campanie”.

Amintim că Nicuşor Dan, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS, a obţinut 42,75% din voturi pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD – 38%, potrivit datelor parţiale ale BEC centralizate până la ora 11,00 după numărarea a aproximativ 94,4% dintre voturi. Pe locul al treilea se află Traian Băsescu, candidatul PMP, cu 11%.

Prezenţa la vot în Bucureşti, la ora închiderii urnelor a fost  36,93%, mai mare decât la precedentele alegeri locale, când a fost de 33,09%.

DETALII AICI: UPDATE Bucureşti: Nicuşor Dan – 42,752%, Gabriela Firea – 38% – rezultate parţiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *