Skip to content
Sport

Ce planuri are Horia Tecău pe terenul de tenis

radioresita.ro

Tenismanul Horia Tecău, în vârstă de 31 de ani, a anunțat că-și dorește să mai joace încă cinci-șase ani astfel încât să participe și la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo.

Referindu-se la viitoarele sale evoluții pe terenul de tenis, Tecău a anunțat că va rata turneele din China, dar speră să-și recapete forma fizică pentru apropiatele turnee europene.

Mi-ar plăcea foarte mult să pot să joc, chiar peste două săptămâni, dar China cu siguranță iese din discuție, m-am retras deja de la turneele din Beijing și Shanghai. Obiectivul acum este să mă refac pentru Stockholm, Viena și Paris. Am o orteză pe care o port ca să îmi protejez fractura suferită în timpul turneului de la New York (US Open, n. red.). La începutul turneului eram ușor accidentat, dar fiind un turneu de Grand Slam am luat decizia să încerc să joc și jucând trei meciuri am suferit o fractură. De aproape patru săptămâni sunt în refacere, iar peste două săptămâni o să mai fac o investigație să văd exact cum s-a lipit acolo osul căci până când nu se vindecă sută la sută, ca să pot juca la capacitate maximă, nu o să revin pe teren, indiferent ce turnee voi rata din circuit. Fac tratament de două ori pe zi, încerc să accelerez refacerea cât pot de mult, ca să revin. Eu sunt optimist și mă văd jucând la Stockholm, dar peste două săptămâni voi afla sigur”, a spus Tecău, potrivit agerpres.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *