Skip to content
Politică

Ce premier ar desemna Monica Macovei dacă ar ajunge la Cotroceni

Candidatul independent la prezidențiale, Monica Macovei, a declarat că, în cazul în care va ajunge președinte al României, viitorul premier va fi unul care are aceleași principii ca ale ei, fără a nominaliza pe cineva.

”Fiti siguri cu totii ca voi desemna un premier care are aceleasi principii ca si mine. Vrem sa transformam Romania, sa nu se mai fure, sa fim tratati cu decenta, cu demnitate, vrem educatie, sanatate, economie, locuri de munca, o tara in care sa zambim cand mergem pe strada pentru ca nu mai suntem umiliti”, a declarat Monica Macovei pentru ziare.com.

De asemenea, Macovei a fost întrebată dacă se bazează pe o susținere din partea PDL.

”Se vedem ce atitudine vor avea, nu am tinut nicio relatie cu PDL. Eu ma bazez pe oameni. În acest moment sunt candidat independent si lumea trebuie sa creada, pentru ca e adevarul. Abia apoi voi vedea ce posibilitati de coalitie am pentru a pune in practica un proiect. Primul capitol din strategia mea politica e despre reforma clasei politice si primul punct este ca presedintele este angajatul romanilor, nu stapan peste tara. Romanii isi angajeaza un presedinte, isi angajeaza senator, deputat”, a mai precizat Monica Macovei.

1 comentariu la “Ce premier ar desemna Monica Macovei dacă ar ajunge la Cotroceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *