Skip to content
Politică

Ce prevede programul economic al lui Ponta

Marți a fost ultima zi de depunere a candidaturile pentru alegerile prezidențiale, iar în cursă s-au înscris nu mai puțin de 14 candidați care se luptă pentru a ocupa fotoliul de la Cotroceni. În acest context, lupta pare că se dă pe partea drepta a scenei politice, unde găsim o multitudine de candidați, în vreme ce strânga intră în cursă cu unul singur.

În poziția de candidat la președinție, Ponta anunţă în angajamentul său pentru prezidenţiale că România poate să devină cea mai performantă economie din Estul Europei, prin competitivitate în sectoarele tehnologic, industrial şi agricol.

La nivelul economiei, obiectivele promovate de acesta sunt următoarele: România economie de top în Estul Europei;  România „grânarul” Europei;  calificarea economiei româneşti în primele 15 cele mai performante economii din UE; promovarea României ca un hub tehnologic şi o ţară independentă din punct de vedere al energiei şi lider regional în energie.

 Rămâne de văzut cui vor acorda cetățenii votul și încrederea lor, pentru că toți candidații vorbesc în spațiul public de proiectele lor despre România, și să nu uităm, campania electorală e pe cale să înceapă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *