Skip to content
Politică

Ce prevede programul prezidențial al lui Iohannis. DOCUMENT

PSnews.ro vă prezintă în exclusivitate programul prezidențial al candidatului ACL, Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale din această toamnă.

”Klaus Iohannis- România lucrului bine făcut” este titlul programului prezidențial al lui Klaus Iohannis.

”România se află la răscruce.
Alegerile prezidențiale din 2014 au loc la un sfert de secol după căderea comunismului în România. Acest lucru ne obligă nu doar la o analiză asupra celor 25 de ani scurși de la Revoluție, ci și la un demers care înseamnă desprinderea de trecut și reacțiile la el. Tot ceea ce s-a petrecut în această perioadă este deja istorie, o istorie din care avem datoria de a învăța, de a extrage concluziile necesare, dar care nu trebuie să ne restricționeze viitorul. În 2014, avem oportunitatea de a privi înainte și, îmbogățiți de experiența trecutului, de a răspunde la
întrebările: “Ce vrem să construim pentru viitor?”, „Cum vrem să arate România următorilor 10 ani?”, „Cum vrem să funcționeze instituția prezidențială?” și, mai ales, „Cum putem răspunde mai bine nevoilor cetățeanului?”, sunt întrebări la care prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, încearcă să ofere răspunsuri în cadrul programului său prezidențial.

Vezi variantă completă a Programului prezidential al lui Klaus Iohannis: Romania_lucrului_bine_facut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *