Skip to content
Politică

Ce prezidențiabil are INTERZIS la Antena3

Într-un interviu acordat dcnews.ro, directorul Antena3 și realizator al emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, a vorbit despre care dintre prezidențiabili are interzis în studioul televiziunii pe care o conduce și ce stă în spatele acestei decizii.

Întrebat pe cine a invitat sau va invita în emisiunea Biroul Președintelui, Gâdea a explicat că toți prezidențiabili au fost sau vor fi invitați, cu o singură excepție: ”Da, cu o excepție! N-o voi invita pe Monica Macovei. Monica Macovei, care, desigur, a explicat că ea a făcut sistemul de justiție actual din România.”

Motvându-și decizia, jurnalistul Antena3 a explicat următoarele: ”Ea s-a gândit, de exemplu săptămâna trecută, să ne înjure, la o manieră care este absolut incalificabilă. O persoană care nu știe decât să înjure și să aibă comportamentul scelerat al lui Traian Băsescu e o rușine practic pentru „Biroul Președintelui” de la „Sinteza Zilei” și pentru „Biroul Președintelui” în general.

Dacă cineva consideră, din poziția de candidat la prezidențiale, că poate să jignească presa, cred că și presa poate să spună: ‘Ok, poți să jignești. Așa e într-o societate liberă. Noi am promovat întotdeauna libertatea de exprimare, dar, pe de altă parte, n-am niciun fel de obligație să invit pe cineva care scuipă, să stau în aceeași încăpere cu un astfel de personaj’. Acesta este motivul pentru care nu o voi invita niciodată.”
Cu privire la prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, recunoscută drept o țintă predilectă a Antenei 3, Gâdea a răspuns că o va invita pe aceasta.

”O voi invita pe Elena Udrea, desigur! Am foarte multe întrebări pe care aș vrea să am ocazia să i le adresez, cred că Doamna Udrea are de dat foarte multe răspunsuri. O să vedem dacă va veni la emisiune și, mai ales, cu cine va veni, pentru că ar trebui să vină cu cineva din familie”, a precizat directorul Antena3.

1 comentariu la “Ce prezidențiabil are INTERZIS la Antena3

  1. Antena3 este oficina securisto-PDista. Merita sa fie ignorata.
    E oribil ce se face la acest asa-zis post de televiziune.
    Nu exista echivalent de asa mizerie de televiziune in lumea civilizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *