Ce prezidențiabil a semnat pentru suspendarea lui Băsescu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a început demersurile pentru suspendarea președintelui Traian Băsescu. Primul pas este strângerea de semnături în Parlament. Potrivit președintelui Senatului, este nevoie de o treime din semnăturile tuturor parlamentarilor pentru initierea suspendarii.

Până la publicarea acestei știri, aproximativ 50 de parlamentari au semnat deja această listă. Printre cei care au semnat se numără și candidatul independent la prezidențiale, Ioan Ghișe.

”Am procedat așa cum așteaptă 7,4 milioane de români de doi ani de zile. Aceasta solicitare este aproape inutilă atâta timp cât hotărârea Parlamentului din 2012 este în vigoare. Acum trei zile am depus la președinții celor două Camere ca Parlamentul în plenul său să finalizeze procedura referendumului de acum doi ani. Este a cincea mea solicitare în acest sens. La două ore după, domnul senator Tăriceanu va cere cea de- treia suspendare. E inutilă, dar e bine că se mișcă ceva. 7,4 milioane de romani așteaptă asta de doi ani”, a declarat Ioan Ghișe la România TV.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: