Skip to content
Politică

Ce s-a întâmplat în Camera Deputaților privind revocarea lui Dragnea: Un fost Avocat al Poporului vine cu explicații

Fostul Avocat al Poporului Gheorghe Iancu a declarat miercuri, referitor la situaţia din Camera Deputaţilor privind revocarea lui Liviu Dragnea, că au lipsit unele acte premergătoare demersului de revocare şi votul final.

”S-a dorit ceva de către Opoziţie şi anume schimbarea conducerii Camerei Deputaţilor, dar nu au voturile necesare ca să facă schimbarea. Plus, domnul Iordache nu a putut să iasă din sală pentru simplul motiv că a suspendat o perioadă de timp şedinţa ca să se calmeze lumea, iar lumea stătea peste el acolo. Eu zic că în momentul acesta este o criză foarte serioasă, extraordinar de serioasă. Nu ştiu câţi din PSD se vor alipi acestei crize, dar dacă nu se vor alipi de această criză, părerea mea este că s-a făcut gălăgie degeaba şi s-au suspendat lucrările”, a declarat Gheorghe Iancu, fost Avocat al Poporului, potrivit antena3.

„În orice caz domnul Iordache a explicat care a fost povestea acolo. Nu se putea suspenda sau mai bine zis lua măsura destituirii pentru că nu sunt nişte acte premergătoare pentru ca să se facă o asemenea treabă”, a mai spus Iancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *