Ce salariu are un lucrător comercial de la Mega Image

Sursa foto: R744

Pe platformele pentru locuri de muncă se caută angajați pentru diverse domenii, printre care și pentru Mega Image. Nu puțini sunt curioșii care se întreabă cât câștigă un lucrător comercial care aranjează marfa pe rafturi.

Ca lucrător comercial în România, nu vei primi un salariu foarte consistent, însă vei avea unele atribuții destul de importante. Printre retailerii internaționali care caută, însă, angajați pentru acest post, se numără și Mega Image. Nu puțini s-au întrebat cât oferă acest angajator pentru ca o persoană necalificată să aranjeze marfa în rafturi și să se asigure de stocurile produselor. Lucrătorii comerciali au și alte atribuții.

Ce salariu câștigă un lucrător comercial de la Mega Image

Un angajat care pune marfa pe raft în aceste magazine alimentare are mai multe atribuții pe care trebuie să le îndeplinească. Pentru acest lucru, salariul net, lunar, este de 2.100 de lei. Acestuia i se mai adaugă și bonurile de masă, de 400 de lei. Astfel, un lucrător pe această poziție, în cadrul retailerului internațional, ar putea ajunge să câștige 2.500 de lei lunar. Un astfel de salariu poate fi încasat de persoanele care nu au experiență în domeniu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: