Skip to content
Politică

Ce șanse are PNL-ul să câștige Primăria Capitalei. Gorghiu dezvăluie strategia din spatele alegerilor

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu a vorbit, miercuri, despre strategia Partidului Național Liberal pentru câștigarea alegerilor locale.

Astfel, potrivit acesteia, nu este exclusă o eventuală colaborare cu structuri ca Uniți Salvăm Bucurestiul sau formațiunea condusă de Monica Macovei, M10.

„În acest moment, purtăm discuții despre cum maximizăm șansele acestui candidat să câstige Capitala. N-am reusit să finalizăm această strategie, a fost timpul scurt dar vă spun ca opinie personală că nu excludem o variantă în care să reușim să ne așezăm la masă cu structuri de genul Uniti Salvam Bucurestiul, M10. Nu e vorba de alianțe electorale, ci de încercarea de a da o perspectivă de câștigare a alegerilor a dreptei din Bucuresti”, a afirmat copreședintele PNL, Alina Gorghiu, potrivit Adevărul.ro

Mai mult, Gorghiu a mai adăugat și că „E important sa lăsăm orgoliile deoparte și să nu dăm cu piciorul șansei de a câștiga într-o formulă cu potențial Bucureștiul și cred că ar fi păcat și electoratul nu iartă un eventual pas greșit la Capitala, a partidului care va ține coada sus”.

 

1 comentariu la “Ce șanse are PNL-ul să câștige Primăria Capitalei. Gorghiu dezvăluie strategia din spatele alegerilor

  1. Pai daca te asezi la masa cu M 10 si Uniti Salvam de toate, e de bine ! Dar, pe de alta parte, cu cine sa stea la masa Gorghiu, daca nu cu aia care sunt, culmea politicii romanesti, mai basisti decat Basescu ? Eu credeam, de exemplu, ca un liberal cu pretentii minime de liberalism in mintea si sufletul lui, ar sta la masa mai intai cu cei ce ar putea ajuta, fie si discret sau formal, liberalismul autentic. Cum ar fi Casa Regala, zic. Ei as, ea vrea cu Macovei ! Pai atunci, bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *