Skip to content
Politică

Ce scrie în declarația de avere a Ramonei Ioana Bruynseels, candidată la alegerile prezidențiale 2019

Facebook

Ramona Ioana Bruynseels este candidatul Partidului Puterii Umaniste (PPU), condus de la Dan Voiculescu, la alegerile prezidențiale din 2019.

Ea a fost numită în decembrie anul trecut consiliera premierului Viorica Dăncilă, pentru mediul de afaceri, dar a demisionat după alegerile europarlamentare. În guvernarea lui Mihai Tudose a condus Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi, iar în perioada 2015-2016 a fost specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

Ramona Bruynseels a terminat Facultatea de Drept şi a absolvit un program în cadrul Universităţii Harvard.

Ea este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, care susţine că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă.

Potrivit declarației de avere, Ramona Ioana Bruynseels deține, împreună cu soțul ei Dominic, un teren intravilan în Voluntari, județul Ilfov, două apartamente (în București și în Florești, județul Cluj), două case de locuit în Voluntari și două case de vacanță în Pedreguer, Alicante, Spania.

Ramona Ioana Bruynseels conduce un Land Rover și se mândrește cu bijuterii și obiecte de artă în valoare de 85.000 de euro.

În privința banilor din bănci, în declarația de avere apar nu mai puțin de 34 de conturi bancare, cu sute de mii de euro, dolari, lire sterline și zeci de milioane de ranzi sud-africani, e drept cele mai multe pe numele soțului Dominic, care a condus, în calitate de CEO, Standard Bank London, Standard Bank South Africa și Piraeus Bank.

2 comentarii la “Ce scrie în declarația de avere a Ramonei Ioana Bruynseels, candidată la alegerile prezidențiale 2019

  1. L-am sunat pe dn. Avocat Lucian Bolcas si l-am rugat sa-l intrebe pe dn. Av. Sofranca Dumitru din Comanesti, cu cine putea fi skimbat Ceausescu! { Cine a spus ca, prostia este ereditara, la romani ? ! }

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *