Skip to content
Puterea Știrilor Video

Ce se ascunde dincolo de cazul Sorina. Victor Ciutacu: Tema adopțiilor va fi elementul central în campania electorală pentru prezidențiale

Romania TV

Invitat de emisiunea ”Puterea știrilor”, jurnalistul Victor Ciutacu a analizat cazul micuței de 8 ani din Baia de Aramă, fiind de părere că tema adopțiilor nu a apărut întâmplător în spațiul public înainte de alegerile prezidențiale.

”Orice ar spune instanțelor judecătorești, adopția aia nu e în regulă, probabil sunt mii de adopții care nu sunt în regulă și despre care nu știm. E, aici știm! S-au făcut falsuri în serie, s-au făcut dosare penale pentru fals, uz de fals, pașaportul a fost obținut printr-o golănie, dosarul de adopție mustește de falsuri.

Iar dacă mă întrebați pe mine, tema adopțiilor va fi o temă centrală în campania electorală pentru prezidențiale. În țara asta nu s-a vorbit despre adopții de ani de zile, ultima dată când s-a vobit de adopții a fost în 2014, când s-a vorbit de copiii ”vânduți” de familia Iohannis, și apoi nimic. Iar acum, dintr-o dată și din nimic, apare marea dezvăluire din Libertatea că doamna Dăncilă a adoptat un copil. Apoi bubuie cazul ăsta al Sorinei, iar eu, care sunt obișnuit să cred că nu se întâmplă ceva fără un scop și fără un beneficiar, sunt ferm convins că tema adopțiilor va fi elementul central al campaniei electorale pentru prezidențiale. Pentru că cu corupția e mai complicat, nu mai e coruptul de serviciu, a plecat, dictatorul cu mustață e la Rahova”, a spus Victor Ciutacu la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *