Skip to content
Alegeri Politică

Ce se ascunde în spatele apelului lui Victor Ponta privind un candidat PSD-ALDE-Pro România la prezidențiale. Sociolog: Nu are nicio șansă

Inquam Photos / Octav Ganea

Sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, a vorbit despre apelul făcut de Victor Ponta celor de la PSD și ALDE.

Amintim că ex-premierul Victor Ponta, actual lider al formațiunii politice PRO România, a propus un candidat unic PSD-Pro România, la alegerile prezidenţiale.

CITIȚI ȘI Viorica Dăncilă așteaptă sondajele înainte de a se gândi la un candidat unic PSD, ALDE, Pro România la prezidenţiale

Mai mult, potrivit celor confirmate de Călin popescu Tăriceanu, Victor Ponta a și avut o întâlnire în acest sens cu șeful ALDE.

CITIȚI ȘI Tăriceanu confirmă discuția avută cu Victor Ponta: Cea mai bună soluție este de a avea un candidat unic

„Victor Ponta vrea să se propună candidatul PSD-ALDE-Pro România la prezidențiale”

Despre această situație, președintele Biroului de Cercetări Sociale susține că Victor Ponta încearcă să se impună candidat al unei coaliții PSD-ALDE-PRO România la alegerile prezidenațiale din această toamnă.

„Își va argumenta ideea prin voturile pe acre le-a obținut la alegerile europarlamentare și că a înțeles cum e cu statul paralel și cum îl poate învinge”, a susținut sociologul.

„Victor Ponta își dorește să facă alianță, dar nu are nicio șansă. Va avea PRO România candidat la prezidențiale, însă nu știu dacă va fi Victor Ponta la momentul acesta. El, prin alianța pe care le-a propus-o celor de la ALDE și PSD, vrea să se propună pe el, candidat unic la alegerile prezidențiale. Își va argumenta ideea prin voturile pe care le-a obținut la alegerile europarlamentare și că a înțeles cum e cu statul paralel și cum îl poate învinge”, a mai declarat sociologul Bruno Ștefan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *