Skip to content
Politică

Ce se ascunde în spatele scandalului dintre Nicușor Dan și USRPLUS pe bugetul Capitalei. Silviu Mănăstire: „Povestea e simplă!”

facebook.com
" "

Într-o postare pe pagina de Facebook Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire reacționează în scandalul dintre Nicușor Dan și USRPLUS pe bugetul Capitalei.

Jurnalistul susține că, în realitate, reprezentanții USRPLUS „vor bani pentru proiectele lor și ale apropiaților, și partea de putere administrativă care le-a fost promisă”, în timp ce edilul Nicușor Dan își dorește ca toți banii să fie împărțiți pe proiectele decise de el, „pentru că bugetul fiind nerealist/ umflat se finanțează în deficit doar ce hotărăște primarul”.

" "
" "

Întrebarea este dacă useriștii vor ceda, așa cum au făcut-o in fața lui Cîțu? Au urlat că nu mai guvernează cu el premier, apoi și-au înghițit sudalmele.

Paradoxal, Citu și Nicușor Dan seamănă destul de bine, amândurora li s-a urcat puterea la cap, nu răspund nici măcar la telefoanele celor cărora teoretic trebuie sa le dea socoteala sau diverșilor parteneri instituționali. Amândoi sunt încăpățânați pana la limita patologicului. Nu pun preț pe critica constructiva și, in general, au mari probleme de comunicare. Amândoi au impresia ca politica a început și se termina cu ei. Nu au livrat nimic palpabil timp de șase luni, doar povesti scremute despre reforme și revoluții imaginare.

Citu poarta pe umeri rușinea PNRR, chiar dacă maculatura a fost scrisă de echipa Ghinea trebuie sa și-o asume ca este premier sau sa o refacă el personal și specialiștii lui de trei lei de la Guvern. Și sa meargă personal la Bruxelles sa susțină un nou PNRR, fără Ghinea. Nu o va face.

Nicușor Dan are pe cap bugetul imposibil al Capitalei. A învățat și el pe propria piele ca nu este bine sa minți ca nerușinatul in campania electorală.

Povestea este simpla: useristii vor bani pentru proiectele lor și ale apropiaților, și partea de putere administrativă care le-a fost promisa. Nicușor vrea ca toți banii sa fie împărțiți pe proiectele decise de el, pentru ca bugetul fiind nerealist/ umflat se finanțează in deficit doar ce hotărăște primarul. Restul e gargara!”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina Dosar de Politician.

Amintim că într-o postare pe pagina de Facebook a USRPLUS București, reprezentanții subliniază faptul că la şase luni de la alegerile locale le este cerut votul consilierilor USR-PLUS pentru „o minciună”, adică un „buget fantezist”.

„Motivul pentru care Bucureştiul a ajuns de facto în faliment este minciuna. Practica de a creşte cheltuielile la umbra unor venituri fictive. Tot creştem cheltuielile, dar pentru că ştim că nu avem loc de ele în buget, minţim oficial pe toată lumea crescând veniturile din pix. Nimic bun nu va veni vreodată din minciună”, au scris, marţi, pe Facebook, reprezentanţii USR PLUS Bucureşti.

DEALII AICI: USRPLUS continuă atacul la Nicușor Dan. Rafală de acuzații pe tema bugetului Capitalei

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *