Skip to content
Politică

Ce se întâmplă cu PNL după prezidențiale?

Marian Petrache, secretar general al PNL, a declarat, într-un interviu pentru gandul.info, că dacă Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale, BPN va alege unul dintre vicepreședinți în funcția de președinte interimar, care ar urma să rămână în funcție până la următoarele alegeri interne.

„Statutul este foarte clar. Până la alegeri, BPN va alege unul dintre vicepreşedinţi pe funcţia de preşedinte interimar”, a spus Petrache.

Întrebat când va fi următorul Congres, Petrache a afirmat: „Nu ştiu cum se va întâmpla pentru că dacă apare validarea noului PNL, atunci dispare acel statut şi rămâne statutul noului partid care spune că va face alegeri în 2017 după alegerile parlamentare”.

Referitor la un posibil „măcel” în PNL după ce Iohannis nu va mai fi președinte, Petrache a spus: „Nu. Acum chiar PNL are acum o echipă la nivel central care colaborează foarte mult. Eu colaborez foarte mult şi cu Dan Motreanu, şi cu Alina (n.r. – Gorghiu), şi cu Ludovic Orban, şi cu Atanasiu, şi cu ceilalţi vicepreşedinţi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *