Skip to content
Politică

Ce se întâmplă cu voucherele pentru persoanele vulnerabile şi când vor fi distribuite populaţiei

facebook

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la sediul partidului, despre voucherele pentru persoanele vulnerabile, că în mod categoric, se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie de către populaţie.

Liderul PSD a spus despre voucherele pentru persoanele vulnerabile că va fi o sursă de finanţare mixtă, o parte de la buget şi oricum banii europeni, oricum întâi îi cheltui de la buget şi apoi se fgac documentele către Comisie pentru decontare, scrie news.ro.

Marcel Ciolacu a precizat că acordarea voucherelor este în vigoare. ”Este o Ordonanţă”, a spus el. ”Categoric, se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie”, a mai afirmat Marcel Ciolacu, arătând că este convins că Executivul se ocupă de acest lucru. Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat, vineri, despre voucherele pentru populaţie că proiectul e pe circuitul de avizare, iar valoarea totală a acestui program este de 3,1 miliarde lei, fiind 2,8 milioane persoane care vor beneficia de acest sprijin. Distribuirea cardurilor va începe la 1 iunie, a mai spus ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *