Skip to content
Politică

Ce se va construi pe terenul unde a fost ucis Ionuț Anghel de maidanezi

Comisia de Urbanism de pe lângă Primăria Capitalei a dat, miercuri, aviz preliminar Planului Urbanistic Zonal strada Tuzla nr.50. Potrivit PUZ-ului, pe terenul de 8.000 metri pătrați situat pe malul lacului Tei, lângă clubul Bamboo, va fi construită o bază de agrement cu o piscină acoperită, bazine de înot, sala de fitness, club pentru copii, restaurant, dar și terase și zone pentru citit și socializare.

Terenul pe care se propune această investiție este cel pe care în 2013 a fost ucis de câini Ionuț Anghel, potrivit romaniatv.net.

Conform proiectului prezentat în Comisia de Urbanism, în zona destinată adulților va fi construită o clădire cu două nivele la subsol, parter și două etaje. La nivelul al doilea al subsolului va fi construită o parcare. O piscină acoperită va fi realizată la primul nivel de subsol, în timp ce la parter va funcționa zona de recepție și vestiarele. La etajul 1 va fi amenajat un centru de fitness și spa. În plus, chiar pe malul lacului, vor fi realizate mai multe piscine exterioare.

De asemenea, în proiect figurează și un club pentru copii, cu zone de alimentație publică și spații de joacă. În exterior, pe malul lacului vor fi construite și două piscine în aer liber destinate exclusiv copiilor. Zone de fitness, spa și piscine vor fi completate cu mai multe restaurante și terase în aer liber.

Pentru ca proiectul să fie realizat, este obligatoriu ca PUZ-ul să fie aprobat de Consiliul General al Municipiului București. Inițiatorul PUZ-ului este SC Tei Rezidențial SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *