Skip to content
Politică

Ce se va întâmpla cu Laura Codruța Kovesi. Ministrul Justiției a făcut anunțul

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună a făcut declaraţii cruciale despre soarta pe care o va avea șefa anticorupție, Laura Codruţa Kovesi.

Aceasta dă de înţeles că Kovesi nu are rival pentru scaunul de la DNA.

Ministrul Justiţiei are doar cuvinte de laudă la adresa şefei DNA. Acesta a ţinut să precizeze faptul că Laura Codruţa Kovesi a fost remarcată şi în afara României. Aceasta a primit premiul Europeanul anului 2016 din partea Reader’s Digest.

Nu are rost să fim ipocriţi dacă lucrurile sunt aşa, cred că avem multe de făcut în România şi ar trebui să fim mai scrupuloşi în legătură cu alte lucruri şi să nu pretindem să ne jucăm de-a procedura atunci când nu este necesară. De asemenea, este absolut legal să reinvesteşti pe cineva„, a spus Raluca Prună

Ministrul Justiţiei a confirmat un nou mandat pentru Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA. Aceasta a fost numită şefa Direcţiei Naţionate Anticorupţie din 2013, după două mandate la Parchetul General, potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

4 comentarii la “Ce se va întâmpla cu Laura Codruța Kovesi. Ministrul Justiției a făcut anunțul

  1. Cind vrei sa scapi de cineva il lauzi si il promovezi. Dna este preea mica incit sa se pronunte asupra sortii dnei Kovesi. Vom mai vedea.

  2. LAURA CODRUȚA ESTE LA ACEST MOMENT CEA MAI PREGĂTITĂ PROFESIONAL PENTRU FUNCȚIA PE CARE O DEȚINE ÎN PREZENT.PRIMEȘTE TOATE LAUDELE DIN PARTEA MEA ȘI A MULTOR CETĂȚENI DE BUNĂ CREDINȚĂ. FELICIT PE D-NA MINISTRU DE JUSTIȚIE PENTRU HOTĂRÂREA CARE A LUAT-O PENTRU ÎNCĂ UN MANDAT D-NA LAURA CODRUȚ, PENTRU CA MERITA,ÎNDEPLINEȘTE TOATE CONDIȚIILE .LA PUȘCĂRIE CU HOȚI ȘI BORFAȘII. SA LE CONFIȘTE AVERILE NESIMȚITE CA ȘI EI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *