Skip to content
Politică

Ce se va întâmpla cu postul de deputat rămas vacant al Monicăi Iacob Ridzi

Secretarul Camerei Niculae Mircovici a declarat că Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a primit, miecuri, raportul Comisiei juridice în privinţa condamnării la închisoare a deputatului Monica Iacob Ridzi şi în următoarea şedinţă de plen va fi vacantat postul de deputat, potrivit Antena 3.

„A sosit la Biroul Permanent raportul Comisiei juridice în privinţa deciziei Tribunalului Bucureşti, Secţia penală, în privinţa Monicăi Ridzi, urmează cursul firesc, la următoarea şedinţă va fi vacantat postul”, a declarat Niculae Mircovici, după şedinţa conducerii Camerei.

Astfel, Tribunalul Bucureşti a transmis Camerei Deputaţilor o decizie privind sentinţa penală definitivă prin care Monica Iacob Ridzi fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată.

1 comentariu la “Ce se va întâmpla cu postul de deputat rămas vacant al Monicăi Iacob Ridzi

  1. Dar cu posturile celor aflati in arest preventiv, sau la domiciliu sau sub control judiciar, care practic nu vin la serviciu, dar sunt platiti, cum ramane?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *