Skip to content
Politică

Ce sfat le dădea Traian Băsescu apropiaților săi în raport cu justiția

" "

Elena Udrea, fosta șefă a PMP trece prin clipe dificile, aflându-se în arest preventiv și se pare că fostul președintele Traian Băsescu nu a lasat-o singură în această perioadă. Mai exact, Traian Băsescu a afirmat, în urmă cu câteva zile, în cadrul unei emisiuni televizate la B1Tv, că are încredere în justiție, dar că are încredere și în faptul că „Elena Udrea nu a furat bani”.

„Am incredere in justitie si am incredere ca Elena Udrea nu a furat. E ridicol sa spui ca aceasta femeie a furat bani in Gala Bute”, a declarat Traian Băsescu la începutul acestei săptămâni.

" "
" "

Totodată, fostul președinte Băsescu a dezvăluit ca a vorbit zilnic la telefon cu ea și că a vizitat-o în arest la domiciliu.

În acest context, Cristian Preda, fost apropiat al lui Traian Băsescu, întrebat, la Gândul Live, dacă ar mai posta pe Facebook mesaje în care să îşi exprime fidelitatea faţă de Traian Băsescu, acesta a declarat că nu ar mai face-o, pentru că „acum, Traian Băsescu pare să fie un apărător al Elenei Udrea, acuzată de corupţie”.

Cristian Preda a dezvăluit că Traian Băsescu l-a sfătuit, la un moment dat, când erau apropiați, să nu apere ceea ce nu poate fi apărat. 

„(…) De altfel, Băsescu ne-a spus, la un moment dat, când lucram foarte apropiat şi când ne-a susţinut, spunea „nu apăraţi ceea ce nu poate fi apărat’”, a declarat Cristian Preda la Gândul Live.

„Udrea a încercat să îl arunce pe Traian Băsescu în scandalul acesta. Din păcate, cred că a reuşit”, a mai spus Preda, declarându-se „surprins” să îl vadă pe fostul preşedinte „personalizând atât de mult prezenţa lui în politica românească”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *