Skip to content
Politică

Ce spune avocatul Gabrielei Firea, înainte ca Băsescu să ajungă în fața procurorilor

Avocatul Gabrielei Firea, Lucian Bolcaș, a declarat, miercuri dimineață, că Parchetul General a procedat corect prin faptul că a dispus continuarea cercetărilor, după expirarea imunității fostului președinte Traian Băsescu.

Fostul preşedinte al României este acuzat de către Gabriela Firea de şantaj şi ameninţare. Aceasta a depus în aprilie, anul trecut, o plângere penală, după ce fostul preşedinte i s-a adresat într-o emisiune de televiziune, avertizând-o „să stea în banca ei” şi să se ocupe de ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde este primar, că s-ar putea să nu-l mai găsească într-o zi acasă dacă… nu e atentă. „Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele”, a adăugat atunci Traian Băsescu.

Citește și Traian Băsescu, urmărit penal

Întrebat de jurnaliști dacă ar fi putut fi vorba despre o glumă din partea fostului președinte, avocatul Lucian Bolcaș a declarat că în lumea pe care o frecventează, nu sunt permise asemenea glume.

„Parchetul General a procedat absolut corect in sensul ca imediat dupa ce a expirat imunitatea presedintelui (n.r. – Traian Băsescu), a dispus continuarea cercetarilor. Nu comentez pentru ca nu mi s-a comunicat oficial. Intotdeauna intrebarile sunt in functie de declaratie, rolul meu in aceasta cauza imi permite sa pun intrebari. Domnul fost presedinte poate sa-si faca orice fel de aparari, colegul meu care il asista il va indruma.

In lumea pe care o frecventez eu, nu se fac asemenea glume cu doamnele.”, a declarat avocatul Lucian Bolcaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *