Skip to content
Politică

Ce spune Băsescu de o nouă suspendare

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu,  cere din nou suspendarea președintelui Traian Băsescu, după ce, în opinia acestuia, modul în care a acționat președintele Traian Băsescu în chestiunea legată de desemnarea comisarului european din partea României impune o astfel de măsură.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că nu se teme de o nouă suspendare din funcţie.

Șeful statului a fost întrebat, la conferinţa de la încheierea summit-ului NATO din Marea Britanie, dacă se teme de o a treia suspendare.

„Intru în campanie şi nu o să le fie bine, în campanie am capacitate uriaşă de revitalizare”, a răspuns râzând Traian Băsescu.

1 comentariu la “Ce spune Băsescu de o nouă suspendare

 1. Vrajeala PSD reloaded !
  Când îl întrebam de : – Jos Băsescu ! Ponta ne spunea ca a fost doar un slogan electoral și importantă este Guvernarea .
  Astăzi când îl întrebam de Guvernare , Chevron , RMGC acum în prag de alegeri ne răspunde iarăși cu – Jos Băsescu ! prostindu-ne în fata . Ponta o arde cu Jos Basescu doar in campanie electorala sa prosteasca lumea dupa care coabiteaza si pune procurori basisti la Kovesi la DNA

  Defapt AMR Băsescu era mai puțin important decât AMR Kovesi – o basista propusa de Ponta la DNA și care va mai face politie politica mult și bine .

  Ponta ne ia de prosti dacă în campanii repeta vrăjeala cu :
  – Jos Băsescu și după aia ne spune ca Guvernarea nu Băsescu este importanta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *