Skip to content
Politică

Ce spune Băsescu despre implicarea DNA în campania prezidențială. Ce megadosar ar putea să mai apară

Președintele Traian Băsescu a vorbit într-un interviu acordat celor de la Adevărul.ro despre cum vede anchetele de proporții ale DNA în plină campanie pentru alegerile prezidențiale. Șeful statului este de părere că DNA nu poate să acționeze sezonier.

”Eu cred ca DNA nu poate acționa sezonier. Sigur oricine poate judeca ca se putea amana chemarea nu stiu cui. DNA nu se uita la scena politica, va asigur. Ei merg la buldozerul inainte. Daca va aduceti aminte la europarlamentare am avut o iesire publica cand am spus poate nu era momentul pentr acele anchete Sigur nu trebuia sa fac acea declaratie. Nu poti cere unei insititutii de justitie sa isi plieze anchetele după campania electorală.

Acesta este semnul ca justitia este independenta. DNA sa isi faca treaba”, a precizat Traian Băsescu.

”Eu nu m-as supăra sa iasa si EADS. Este un dosar care este in zonă, prin care se radiografiaza in continuare zona politica si el este necesar pentru ca populatia nu va fi convinsa ca are nevoie de o noua clasa politica daca nu vede. EADS cand va fi gata va face o alta radiografie a clasei politice românești.

Va pot spune un singur lucru care nu are legatura cu un dosar EADS: am avut dosarul Microsoft pe masă pentru ca au trebuit date să avizez pentru cinci foști miniștri. Nu am primit alt dosar, decât cel trimis la Parlament.

Mi-am adus aminte ca mai erau si firme care erau în EADS (n.r.: referindu-se la dosarul Microsoft). Grosier, Cinci firme și patru oameni din dosarul EADS sunt implicate și în dosarul Microsoft. Mă refer la partea civilă, la firme private și oameni de afaceri. Nu am depistat, nu vă pot spune despre niciun om politic (n.r.: referindu-se la implicarea oamenilor politici în dosarul EADS)”, a mai precizat Traian Băsescu la Adevărul Live.

3 comentarii la “Ce spune Băsescu despre implicarea DNA în campania prezidențială. Ce megadosar ar putea să mai apară

  1. ma dar de unde le stie basescu chiar pe toate?despre ponta spune cqa atunci cind a fost ofiter acoperit putea obtine informatii despre diversi indivizi care chipurile puteu sa-l deranjeze ulterior si nu ar fi tocmai ,,cinstit,, acest lucru,dar la el totul este ,,cinstit,, cind serviciile dau pe ,,goarna,,informatii despre dosare,persoane etc!chipurile asa ar trebui sa arate justitia basesciana!scirba ce esti,deabia astept sa te duci naibii unde vezi cu ochii,ca m-am saturat sa te tot vad si sa-ti ascult vocea aia scirboasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *