Skip to content
Politică

Ce spune Boc despre o posibilă candidatură la Primărie în 2016

Edilul Clujului, Emil Boc, a comentat, miercuri, cu privire la o posibilă candidatură la Primărie la alegerile din 2016.

Astfel, Emil Boc a declarat, miercuri, că nu a luat încă o decizie cu privire la o nouă candidatură la Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Edilul a arătat că momentan prioritatea sa este orașul, adăugând că este preocupat de ridicarea deşeurilor menajere și gestionarea proiectelor europene în valoare de 150 de milioane de euro.

„Nu am luat nicio decizie în acest sens (candidatura la un nou mandat de primar – n.r.), pentru că, pentru mine, în acest moment, cele mai importante probleme pe care le am sunt cele legate de rezolvarea problemelor presante şi stringente ale oraşului. Şi mă refer la problema rezolvării gunoaielor pe termen mediu sau cea a gestionării celor 150 de milioane de euro, proiecte europene în derulare. Aceste lucruri mă preocupă în momentul de faţă. Ar fi caraghios ca, în momentul în care ai problema gunoaielor atât de stringentă, pe tine să te preocupe mandate şi candidaturi. Cred că pe cetăţeni îi interesează în primul rând să vadă că au gunoaiele ridicate de la uşă, asta îi interesează pe clujeni şi nu ce va face un primar peste un an”, a declarat Boc, potrivit b1.ro.

1 comentariu la “Ce spune Boc despre o posibilă candidatură la Primărie în 2016

  1. Daca dupa trei mandate si multe carute de bani consumati nu ai rezolvat inca problema gunoaielor din Cluj, cred ca cetatenii sunt mai interesati acum de gunoiul de la primarie decat de cel din fata casei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *