Skip to content
Politică

Ce spune Călin Popescu Tăriceanu despre referendumul propus de Ponta

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întrebat care este opinia sa cu privire la propunerea lui Victor Ponta referitoare la organizarea unui referendum care să pună în discuţie forma de guvernământ.

Tăriceanu a declarat că opţiunea pentru monarhia constituţională poate fi una posibilă, dar acest lucru va trebui decis de cetăţeni.

„Există în momentul de faţă – sondajele arată, nu este părerea mea exclusivă – o simpatie foarte mare pentru Casa Regală şi o încredere foarte mare faţă de monarhie şi Casa Regală a României. Şi această opţiune, după părerea mea, care la începutul anilor ’90 îi făcea pe mulţi să aibă o atitudine violentă şi agresivă, contrară, iată că s-a schimbat. Probabil că nu va trece multă vreme până când o astfel de discuţie despre monarhia constituţională se va putea face cu calm, cu raţiune. Şi sigur că este o opţiune posibilă şi acest lucru îl vor decide cetăţenii”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

2 comentarii la “Ce spune Călin Popescu Tăriceanu despre referendumul propus de Ponta

  1. Tariceanu este unul dintre singurii candidati care propune proiecte bune pentru aceasta tara, care incurajeaza multiculturalismul si ideile majoritare ale poporului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *