Skip to content
Politică

Ce spune Cătălin Striblea după votul în cazul lui Șova: „E complet întors pe dos”

După ce plenul Senatului a respins cererea procurorilor anticorupție de încuviințare a reținerii și arestării preventive pe numele lui Dan Șova, jurnalistul Cătălin Striblea, a declarat, miercuri, într-o intervenție telefonică la B1 TV, că totul este, de fapt, o „șmecherie”.

În același timp, jurnalistul a admirat atitudinea fostului ministru de Finanțe, Darius Vâlcov, declarând că „a fost bărbat”.

„Nici nu stiu ce sa zic. E complet intors pe dos. Nu poti niciodata sa stii ca legea va functiona in mod egal in cazuri similare. Legea va functiona in functie de cei care o aplica. La doamna Elena Udrea era un consens ca trebuie s-o infunde pe Udrea si la ea s-a facut dreptate, cum ar veni, pentru ca pe ea o ura toata lumea. Nu e posibil ca pe Udrea intr-o speta similara sa o prinzi asa si cu altcineva sa actionezi total diferit. Asta e o smecherie. La clasa pe care o are si la cartile pe care le-a studiat domnul Sova, aptitudinile de avocat, e pacat de chestiunea asta. Astazi mi s-a parut ca domnul Valcov a fost barbat. (…) E de apreciat.”, a declarat jurnalistul Cătălin Striblea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *