Skip to content
Politică

Ce spune Cioloș despre o posibilă candidatură la alegerile parlamentare

salzburg.com

Premierul Dacian Cioloș, vineri, într-un interviu acordat Agerpres.ro a vorbit despre posibilitatea de a fi pe lista candidaților la alegerile parlamentare.

Astfel, Cioloș a reiterat ideea potrivit căreia nu va candida la alegerile parlamentare și i-a încurajat să ia atitudine pe toți cei care își doresc o schimbare.

”Principalul mesaj este că eu cred că România are nevoie de o schimbare în modul de a face politică, că această schimbare nu o poate face un om şi că aceasta presupune ca acei oameni care o doresc să se implice. Eu mi-am asumat şi m-am implicat încă din noiembrie, asumându-mi acest rol de prim-ministru şi am spus atunci că, tocmai pentru a păstra credibilitatea abordării echilibrate a acestui Guvern, nu voi candida la aceste alegeri parlamentare. Asta nu înseamnă că nu mă interesează ce se va întâmpla la aceste alegeri parlamentare şi de aceea eu îi încurajez pe toţi cei care îşi doresc o schimbare în România, să o facă. Faptul că sunt deja prezenţi pe reţelele de socializare sau în spaţiul public, în general, e un lucru bun.

Cred că această generaţie nouă, tânără, care îşi doreşte schimbarea în România, îşi asumă din ce în ce mai mult această dorinţă, nu doar în mod pasiv, ci şi în mod activ. Eu mi-aş dori să văd cât mai mulţi dintre aceşti oameni pe listele partidelor politice, care partide politice cred că trebuie să înţeleagă, măcar în ultimul ceas: credibilitatea lor ţine nu doar de discursurile şefilor partidelor, dar şi de programul pe care îl vor propune şi, mai ales, de listele pe care le vor propune” a spus Dacian Cioloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *