Skip to content
Politică

Ce spune Ponta despre o posibilă DEMISIE a Alinei Bica

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că dacă ajunge preşedinte nu va schimba niciunul dintre şefii Parchetelor, aşa cum vehiculează, în opinia sa, cei care îl susţin pe contracandidatul său, liberalul Klaus Iohannis.

”Vă anunţ un lucru. Nu se schimbă niciun şef de la Parchet, pentru că legea spune foarte clar: preşedintele îi numeşte în funcţie dar nu poate să-i revoce. Deci, au mandat toţi şefi de la Parchete, şi domnul Niţu, şi doamna Kovesi, şi doamna Bica şi toţi ceilalţi”, a declarat Ponta.

Întrebat dacă şefa DIICOT Alina Bica ar trebui să demisioneze după ce a apărut în fotografii alături de Elena Udrea, la Paris, Ponta a răspuns: ”Eu nu vreau să comentez lucruri care ţin de justiţie. Spre deosebire de domnul Băsescu şi domnul Iohannis eu nu intervin în justiţie. Adică nici nu trag de timp să nu mă judece Înalta Curte. Nu fac lucruri de genul ăsta”.

2 comentarii la “Ce spune Ponta despre o posibilă DEMISIE a Alinei Bica

  1. saracutul de tine respecti justitia pai sa vad cand in dosarul retrocedarilor de paduri o sa fie tata socru incriminat daca tot asa impartial o sa fii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *