Skip to content
Politică

Ce spune Dragnea despre cooptarea liberalilor la guvernare

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este posibil ca marţi, la şedinţa de coaliţie, să apară tandemul preşedinte-premier, el arătând că e posibil să apară, însă, şi „alte lucruri”.

„Va fi o discuţie constructivă. E posibil să apară un tandem, e posibil să apară şi alte lucruri, însă chiar cred că trebuie să fie o singură discuţie. Victor Ponta nu poate sta numai în negocieri şi discuţii despre asta”, a menţionat Dragnea.

" "
" "

Dragnea a fost întrebat dacă există în coaliţia care susţine Guvernul un acord pe cooptarea PLR la guvernare, el arătând că există „o discuţie”.

“Există o discuţie. Domnul Tăriceanu a participat la toate întâlnirile din coaliţie de când este preşedintele Senatului, absolut la toate. Fiind prezent acolo, a fost acceptat la aceste discuţii, la această colaborare, nu e o problemă cu cooptarea PLR la guvernare”, a spus Dragnea.

Întrebat ce portofolii ar urma să revină PLR, Dragnea a răspuns: “Nu există nicio discuţie despre portofolii. Nu s-a discutat, nu se va discuta nici azi, nici mâine despre portofolii în Guvern. Asta este exclus. Nu putem să discutăm lucrul ăsta”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *