Skip to content
Politică

Ce spune Dragnea despre cooptarea liberalilor la guvernare

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este posibil ca marţi, la şedinţa de coaliţie, să apară tandemul preşedinte-premier, el arătând că e posibil să apară, însă, şi „alte lucruri”.

„Va fi o discuţie constructivă. E posibil să apară un tandem, e posibil să apară şi alte lucruri, însă chiar cred că trebuie să fie o singură discuţie. Victor Ponta nu poate sta numai în negocieri şi discuţii despre asta”, a menţionat Dragnea.

Dragnea a fost întrebat dacă există în coaliţia care susţine Guvernul un acord pe cooptarea PLR la guvernare, el arătând că există „o discuţie”.

“Există o discuţie. Domnul Tăriceanu a participat la toate întâlnirile din coaliţie de când este preşedintele Senatului, absolut la toate. Fiind prezent acolo, a fost acceptat la aceste discuţii, la această colaborare, nu e o problemă cu cooptarea PLR la guvernare”, a spus Dragnea.

Întrebat ce portofolii ar urma să revină PLR, Dragnea a răspuns: “Nu există nicio discuţie despre portofolii. Nu s-a discutat, nu se va discuta nici azi, nici mâine despre portofolii în Guvern. Asta este exclus. Nu putem să discutăm lucrul ăsta”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *