Skip to content
Politică

Ce spune Dragnea despre fundația lui Ponta. Șeful PSD dă în vileag o glumă dintre ei doi

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a vorbit, vineri, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Piatra-Neamț, despre fundația pe care fostul premier, Victor Ponta, vrea s-o înființeze, dezvăluind că cei doi au vorbit aproape în fiecare zi în această săptămână.

„Am comunicat foarte mult, aproape in fiecare zi, in aceasta saptamana. S-a plecat de la o stire complet falsa, n-avem niciun fel de problema cu fundatia pe care si-o infiinteaza. Eu l-am incurajat si il incurajez sa mearga mai departe cu aceasta fundatie pentru ca nu poate face ceva rau, poate sa faca numai bine. Are o foarte mare experienta si multe cunostinte. Sub nicio forma. Am asteptat sa-si dea cu parerea asa-zisii toti specialisti la TV, si moderatori si analisti. Au fost colegi la TV care au incercat sa explice ca nu exista acest subiect. Am in continuare relatii de prietenie cu Victor cum am avut inainte. Am stabilit sa ne vedem saptamana viitoare si o sa incepem sa ne vedem din ce in ce mai mult, acum ca au trecut sarbatorile”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă i s-a propus să facă parte din fundația fostului premier, Dragnea a declarat: „Sunt social-democrati care s-au inscris in aceasta fundatie. Acum, ca o gluma, noi sprijinim societatea civila, ce sa avem impotriva unei fundatii? Am glumit cu el, sper sa nu se supere ca dau in vileag, daca ar avea o functie de presedinte executiv in fundatie, poate m-as duce. Doresc sa fiu prezent atunci cand o lanseaza si am stabilit ca o sa fiu acolo, o sa fiu langa el”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *