Skip to content
Politică

Ce spune Dragnea despre posibila chemare a lui Eduard Hellvig ca martor în dosarul Referendumului

" "

Audierea președintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, în dosarul Referendumului s-a încheiat. Tot astăzi a fost audiat ca martor în acest dosar și premierul Victor Ponta.

La ieșirea de la ÎCCJ, Liviu Dragnea a precizat că fiecare ajunge în fața instanței și cu mâna pe bliblie spune adevărul.

" "
" "

„Fiecare ajunge in fata instantei si cu mana pe Biblie spune adevarul. Nu cred ca e vorba de adevar sau neadevar, domnul Ponta a avut o parere, eu am spus ce stiu. Numai instanta e competenta. Nu sunt eu in masura sa analizez importanta mai mica sau mai mare a unor declaratii intr-un dosar.”, a transmis Liviu Dragnea.

Totodată, întrebat de jurnaliști dacă are de gând să îl cheme pe Eduard Hellvig la audieri, Dragnea a precizat că se va consulta cu avocatul său, dar nu crede că îl va chema pe Eduard Hellvig, actualul șef al SRI sau pe Dan Mihalache, la audieri, cum a fost cazul premierului Ponta.

„Am sa ma consult cu avocatul, dar nu cred (n.r.: dacă îi va chema la audieri în dosar pe Eduard Hellvig sau Dan Mihalache).

 N-am dormit azi-noapte, am avut o problema medicala. N-au fost chemati aici lideri PSD, au fost chemati niste cetateni ca martori, cred ca avem dreptul acesta.”, a precizat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *