Skip to content
Politică

Dragnea dezvăluie marea slăbiciune a lui Ponta. Ce spune despre reprimirea lui Geoană și Vanghelie în PSD

Comentând recentele atacuri ale lui Mircea Geoană și Marian Vanghelie la adresa PSD, președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, a vorbit și despre posibilitatea ca aceștia să fie reprimiți în partid, așa cum s-a întâmplat în trecut cu Mircea Geoană.

Din punctul meu de vedere, și al majorității membrilor de partid este exclus ca Geoană și Vanghelie să fie reprmiți în PSD. Și Dan Șova a fost exclus din partid și nu l-am vazut pe Șova facand declaratii impotriva partidului”, a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV.

Moderatorul emisiunii, Ionela Năstase, i-a reamintit președintelui executiv al PSD că Mircea Geoană a mai fost reprimit în PSD în trecut, în urma unei excluderi, iar reacția lui Liviu Dragnea a fost surprinzătoare.

„Aia a fost slăbiciunea lui Victor Ponta. Reprimirea în partid a lui Mircea Geoană a fost slăbiciunea lui Victor Ponta”, a răspuns omul numărul doi din PSD.

2 comentarii la “Dragnea dezvăluie marea slăbiciune a lui Ponta. Ce spune despre reprimirea lui Geoană și Vanghelie în PSD

  1. Cea mai mare greseala a psd daca ar reprimi politicieni ca Vanghelie Si Geoana acestia sunt niste politicieni expirati imi pare rau de Geoana pentru cultura sa nu imi pare rau de Vanghelie pentru incultura sa

  2. acesti oameni(Geoana si Vanghelie) nu mai au ce cauta in PSD,astia trag partidul inapoi,nu fac cinste partidului,fara iei,numele partidului,va capata mai multa credibilitate,cu iei,trebuie sa inceapa curatarea partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *