Skip to content
Politică

Ce spune Gabriel Oprea despre Vanghelie și ce se află în agenda liderului UNPR

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă, după reuniunea națională a partidului, desfășurată la Poiana Brașov, că formațiunea pe care conduce a adus stabiliatate economică României și că susține în continuare proiectul de taxare a marilor averi, precum și introducerea votului de la vârsta de 16 ani.

”Împlinim, la 1 mai, cinci ani. (…) Un proiect care, indiferent ce spun ceilalți colegi din spațiul politic, a adus stabilitate economică și politică României, și o aduce și în clipa de față, în clipe grele pentru țara noastră. (…) Susținem pentru tineri votul de la 16 ani, dacă tot plătesc taxe de la 16 ani, trebuie să modificam Constituția ca să poată vota de la 16 ani. Mergem mai departe cu proiectul nostru de taxare a marilor averi. Se vede clar că peste 85% dintre români doresc taxarea marilor averi”, a precizat liderul UNPR.

”În cinci ani de zile ne-am respectat cuvântul, am sprijinit guvernele din care am făcut parte și politica statului român. Considerăm că există cinci domenii în care avem expertiză: securitate, administrație, sănătate, agricultură și partea socială”, a mai adăugat Gabriel Oprea.

În același timp, Gabriel Oprea a declarat că îl apreciază Marian Vanghelie și e binevenit la UNPR.

„Un om e vinovat doar daca o instanță decide asta. Pe domnul Marian (n.r. – Vanghelie) il cunosc, îl apreciez și e binevenit, precum orice român care dorește stabilitate, să vină la UNPR.”, a declarat Gabriel Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *