Skip to content
Politică

Ce spune Gică Popescu legat de grațiere

Victor Ponta a declarat că, dacă va ieşi preşedinte, îl va graţia pe Gică Popescu, singura condiţie fiind ca fostul căpitan al echipei naţionale să-i adreseze, confom legii, o cerere în acest sens.

Gică Popescu și-a anunţat apropiaţii că refuză să fie graţiat!

„Pe Gică Popescu îl voi graţia, dacă el sau un membru al familiei sale vor face cerere de graţiere. Însă vă repet, doar dacă se va face din partea lor către mine o cerere de graţiere. Aşa este legea”, a fost anunţul făcut de prim-ministrul României, Victor Ponta.

Gică Popescu i-a şocat pe apropiaţi, refuzând o astfel de ipoteză.

„Gică a fost tranşant. „Refuz graţierea! Nu refuz şi deciziile instanţei, dar ignor orice gest făcut de oamenii care candidează la preşedinţie. Nu fac parte din programul oamenilor politici. S-a considerat că greşesc, plătesc. Dacă instanţa consideră că a fost o decizie aspră şi trebuie să ies din închisoare, o să ies!”. Astea au fost cuvintele lui Popescu când am deschis subiectul graţierii. El este mândru şi crede că fiecare om trebuie să plătească pentru greşeala sa”, au fost dezvăluirile celor din anturajul lui Gică Popescu, informează romaniatv.net.

Totuşi, mama, sora şi nevasta lui Popescu insistă ca acesta să accepte, dacă va fi cazul, grațierea.

 

2 comentarii la “Ce spune Gică Popescu legat de grațiere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *