Skip to content
Politică

Ce spune Hunor despre eventuala implicare a unor colegi de-ai săi în dosarul retrocedărilor ilegale

În cadrul unei emisiuni televizate de sâmbătă seara, de la Tvr, candidatul UDMR la alegerile prezidențiale, Kelemen Hunor, a transmis că justiția în acest moment funcționează interesant în anumite momente, dar funcționează și eficient în anumite momente.

Hunor a declarat că el nu ar umbla la legislație, pentru că nu există o problemă, dar „poate ar trebui o responsabilizare a anumitor magistrați”.

„Justiția în acest moment funcționează interesant în anumite momente, dar funcționează și eficient în anumite momente. Eu la legislație acum nu aș umbla, nu există o problemă, dar poate ar trebui o responsabilizare a anumitor magistrați. Nu-mi plac generalizările și nu spun că toți magistrații sunt mai puțin responsabili, dar nu sunt normale scurgerile de stenograme, până când nu ajunge dosarul în fața magistraților. Sunt stenograme care nu au ajuns încă în fața judecătorului și deja sunt în presă. Acest lucru trebuie oprit, fiindcă nu face bine societății și încrederii oamenilor în justiție”, a transmis Kelemen Hunor.

Totodată, prezidențiabilul UDMR a afirmat că „poate în campaniile electorale nu ar trebui să facem show-uri mediatice din aceste demersuri care poate că sunt absolut în regulă și trebuie făcute”.

Referitor la dosarul retrocedărilor ilegale, întrebat despre eventuala implicare a unor membri UDMR în aces dosar, Kelemen Hunor a declarat că nu știe nimic de astfel de lucruri, dar că în acele dosare nu există niciun membru UDMR implicat.

„Eu nu am acces la acele dosare, dar vă spun că în acele dosare nu există implicat niciun membru UDMR. Eu am discutat cu colegii mei despre care în presă s-a vorbit că nu știu ce au făcut și mi-au spus că nu au nicio implicare. Eu îi cred pe colegii mei”, a afirmat candidatul UDMR la alegerile prezidențiale Kelemen Hunor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *