Skip to content
Politică

Ce spune Ilie Sârbu despre soarta PSD în Guvern după alegerile prezidențiale

Senatorul social-democrat, Ilie Sârbu, a declarat că Partidul Social Democrat va rămâne la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale.

”Indiferent de rezultatul alegerilor prezidențiale, PSD va rămâne la guvernare, pentru că este greu de schimbat o asemenea majoritate parlamentară, solidă. De aceea, cei de dreapta pot să fie liniștiți, că noi guvernăm după programul USL. Nu s-a schimbat nimic în programul de guvernare”, a spus liderul de grup al senatorilor PSD.

Totodată, senatorul social-democrat a infirmat acuzațiile conform cărora Guvernul ar pregăti majorarea unora dintre taxe și impozite începând cu 2015.

”Se vorbește mult în ultimele zile că, dacă Victor Ponta va deveni președinte al României, vor fi taxe și impozite în plus. Eu vă spun însă că nu se poate umbla la ceea ce există la ora actuală. Restul sunt interpretări. Dimpotrivă, dacă reducerea TVA la pâine s-a dovedit un succes, anul viitor vrem să o aplicăm și la legume și fructe și chiar și la carne”, a afirmat senatorul Ilie Sârbu.

Sârbu a arătat că în această perioadă electorală sunt aruncate în piață și unele zvonuri, fiind exagerări și de o parte, și de alta, însă oamenii trebuie să rămână realiști.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *