Skip to content
Politică

Ce spune Iohannis despre demisia lui Corlățean și numirea lui Meleșcanu la MAE

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat că demisia lui Titus Corlățean de la șefia Ministerului Afacerilor Externe este doar de fațadă.

”Domnul Corlățean a fost trimis acasă ca să pară că cineva a fost găsit vinovat (n.r. – pentru votul din 2 noiembrie din diaspora). Cred ca daca era cineva care trebuia sa demisioneze, acela era Victor Ponta. Noi in continuare vom atrage atenția că multe lucruri nu sunt in regula.Guvernul daca vrea, poate sa rezolve aceste lucruri. (…)  Este un scandal imens ce s-a intamplat pe 2 noiembrie in diaspora. Mii de oameni au fost impedicati sa voteze. Acum dupa ce am cerut suplimentarea sectiilor in diaspora, am solicitat suplimentarea numarului de cabine. Nu s-a intamplat nimic. Ministrul de Externe a continuat să spună ca nu se pot suplimenta numărul secțiilor de votare. Asa cum Guvernul vine cu tot felul de ordonante, cum a fost Ordonanta 55, de ce nu a putut sa vina cu o Ordonanta. Guvernul putea sa gaseasca un pion. Nu cred ca domnul Melescanu poate sa rezolve aceasta solutie”, a declarat Iohannis la Realitatea TV.

1 comentariu la “Ce spune Iohannis despre demisia lui Corlățean și numirea lui Meleșcanu la MAE

  1. Bai malac prost CCR nu fa voie sa se dea OUG in aceasta situatie.esti ori idiot ori ticalos caci infunfapuscaria cine da oug.asta e urechist rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *