Skip to content
Politică

Iohannis, despre gratierea vreunui politician, dacă va ajunge președinte

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Constanța, președintele PNL și prezidnțiabilul ACL a declarat că nu va gratia niciun politician daca va ajunge președinte.

„Justiţia e un domeniu unde s-au făcut progrese, nu am de gând să graţiez niciun politician sau o persoană care a ajuns acolo urmare a unui proces independet”, a transmis Iohannis .

Este cunosct faptul că în campania pentru prezidențial, pentru prezidențiabilul ACL o temă de campanie o reprezintăS ibiul.

(…)„Cred că principalul meu atu este că pot să le prezint oamenilor o carte de vizită. Iar pe ea scrie Sibiu. Cei 14 ani la Primăria Sibiului, continuitatea şi stabilitatea, dezvoltarea progresivă şi temeinică a oraşului sunt argumente pe care le poate judeca orice român”, a  transmis Iohannis în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

 În acest context, putem observa că Iohannis își continuă discursul axat pe subiectul „Sibiu” afirmând sâmbătă că are de gând să demonstreze că e poate și în România ce s-a putut în Sibiu.

„Am depus candidatura Sibiului ca şi capitală europeană, a fost un succes şi am dovedit că în Sibiu se poate face ceva pentru oameni. Voi demonstra că se poate şi în România ce s-a putut în Sibiu”, a spus Klaus Iohannis.

 

1 comentariu la “Iohannis, despre gratierea vreunui politician, dacă va ajunge președinte

  1. Bai, da mai lasa-ne cu Sibiul asta, ca e cat un cartier din Cluj, si pe Boc l-am vazut ce poate ca prim-ministru. Asa se lauda cu ce a facut el in Sibiu, de zici ca e Viena ! Dar nu spune si cati bani a tocat pentru putinul facut si de unde a avut banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *