Skip to content
Politică

Ce spune Iohannis despre noile afirmații ale lui Codruț Sereș

Președintele PNL, Klaus Iohannis a declarat luni, referitor la declarațiile făcute de fostul ministru al economiei, Codruț Sereș, că „sunt dezinformări”.

Citește și Noi detalii din culisele relației Iohannis-Voiculescu

„Nu au existat niciodată astfel de negocieri fiindcă pur şi simplu nu m-a interesat acel partid, indiferent cum s-o fi numit el pe parcurs. Sunt simple dezinformări”, a spus Iohannis referitor la declarațiile făcute de Sereș potrivit cărora Iohannis ar fi avut discuții la nivel politic cu Dan Voiculescu, în perioada anilor 2005-2006. 

„Nu m-a interesat nici persoana Voiculescu, nici partidul Voiculescu sau cum s-o fi numit el pe parcurs în diferite etape. Nu am negociat niciodată ceva”, a mai transmis prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis,

„Dan Voiculescu nu avea deloc încredere în Iohannis. Pentru că mai avusese diverse discuții la nivel politic cu acesta, cu doi-trei ani înainte. Undeva prin 2005-2006 lui Dan Voiculescu îi fusese prezentat Klaus Iohannis de către președintele Bursei de Mărfuri de la Sibiu, care în 2004 era președintele partidului nostru din Sibiu”, a declarat Codruț Sereș pentru evz.

Citește și Problema lui Iohannis privind vizita la Grivco se întețește

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *