Ce spune Iohannis despre o candidatură la prezidenţiale a lui Crin Antonescu

Varianta unei candidaturi a lui Antonescu la prezidențiale a fost avansată tot mai des în ultima perioadă. Însă, preşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat că exclude o eventuală candidatură la funcţia de preşedinte al României a fostului lider liberal Crin Antonescu.

‘Am avut o competiţie internă în PNL, după care am avut o competiţie în ACL şi am fost desemnat drept candidat. Nu cred că putem să luăm în discuţie o candidatură a fostului preşedinte Crin Antonescu, nici nu cred că îşi doreşte domnia sa să candideze. Asta ar însemna să pună sub semnul întrebării tot ce s-a făcut în PNL şi în ACL până la acest moment, or nu aşa îl cunoaştem. A fost preşedintele PNL şi ca atare sunt convins că este şi va fi alături de noi’, a declarat Klaus Iohannis.

Presedintele PNL a vorbit şi despre atacurile la care este suspus în această perioadă din partea unor televiziuni, dar a spus că nu este deranjat de acest lucru.

‘De multă vreme cunoaştem această metodă, nu este niciun fel de noutate. Pentru mine aceasta este a cincea campanie electorală. De fiecare dată au fost şi candidaţi care au crezut că este bine să atace persoana, în loc să vină cu un proiect politic propriu. De fiecare dată s-au găsit, din păcate, şi oameni care au fabricat diverse emisiuni, diverse poveşti despre mine. Eu am constatat că cetăţenii sunt mult mai inteligenţi, mult mai orientaţi decât bănuiesc candidaţii fără proiect. Şi de data aceasta va fi la fel. Lumea mă vede, mă cunoaşte. Nu mă deranjează că sunt atacat prin diferite poveşti la diferite televiziuni, aşa cum nu cred că mă ajută nici dacă mă laudă cineva peste măsură la alte televiziuni’, a adăugat Iohannis.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: